Jdi na obsah Jdi na menu
 


Individuální předporodní příprava.

 

INDIVIDUÁLNÍ PŘÍPRAVA K PORODU (mohou se domluvit i 2 těhotné ženy nebo 2 páry a finančně se rozdělit).

Místo skupinového kurzu a nebo pokud potřebujete jen doplnit informace o porodu, které jste získali jinde na kurzu - třeba na kurzu v porodnici nebo z knih a nebo pokud čekáte druhé (třetí...) děťátko a chcete aktuální informace z porodního prostředí. 

Termín a obsah dle vzájemné dohody.

Mám mnohaleté zkušenosti z porodnic, z práce s tělem a dechem u porodu a z podporující péče o rodící ženu. Nabízím tedy velmi prakticky zaměřenou přípravu k porodu.

  • Nejčastější témata: 

    porodní péče, rozdíly v porodnicích, praxe v konkrétních porodnicích podle Vašeho výběru, základní děje během porodu - fyzická i psychická rovina, porodní přání/"plán", začátek porodu, kdy odjet do porodnice, příjem, zorientování se na porodním sále - praktické tipy, I. doba porodní, kontrakce, úlevové masáže, alternativní techniky zvládání "bolesti" atd.

    II.doba porodní, porodní polohy, pupečník, placenta, důležitý poporodní čas pro matku a dítě- bonding atd., nefyziologický porod, pobyt v porodnici a odjezd domů a první dny doma, pediatr

Cena:
Praktická příprava k porodu 

500,- Kč / hod. (cca 2-3 hod.) pokud potřebujeme více času, tak další hodiny jsou 300,- Kč/hod.

600,- Kč / hod. pro 2 páry 

.......................................... možno i jen jako doplňující informace pro vícerodičky a pro maminky, které mají on-line předporodní kurz mojí kamarádky Majky Staňkové Porod bez obav a potřebují ještě něco zodpovědět, doujasnit, popř.aktuální informace...

u klientky doma (+ cestovné dle lokality 50-150,- Kč 1 cesta)

600 Kč / 1 hod. 

 

 

PÉČE O MIMINKO, ŠESTINEDĚLÍ, PŘÍPRAVA NA KOJENÍ (také důležitá témata...)

400,- Kč/ 1hod.

volíte si téma, které Vás zajímá, časový odhad: péče o miminko 2 hod., šestinedělí 1 hod., kojení 2 hod. 

 

Kurz péče o miminko až PO PORODU u klientky doma

před porodem absolvujete přípravu na porod a jen nejdůležitější základ o kojení a miminku, protože často se spousta informací zapomene. A pak je dobré mít možnost telefonické podpory během pobytu v porodnici a co nejdříve domácí návštěvu se všemi potřebnými informacemi - kojení, péče o miminko, nošení, pohybová manipulace, připravenost bytu pro miminko a rodiče a k tomu přidávám oblíbenou uvolňující masáž šíje a hlavy jako relax pro čerstvou maminku

1500,- Kč/ cena obsahuje: cca 3 hod. domácí návštěva + telefonní podpora během pobytu v porodnici (platí se 500,-Kč před porodem a doplatek pak při domácí návštěvě)

 

 

Psychická příprava ženy na porod, práce se strachem a obavami z porodu. Nácvik uvolnění těla a mysli, relaxace, protažení svalů.

 

Psychická a relaxační příprava na porod je vhodná pro Ty z Vás, které se chcete  na porod co nejlépe připravit a nejen po té "technické" stránce. 

1000,- Kč/ 2 hod.