Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bachovy esence

Bachovy květové esence jsou jemná metoda, která může budoucím maminkám usnadnit průběh těhotenství se všemi jeho projevy (nevolnosti, únava, výkyvy nálad, různé strachy, nejistota, úzkosti, deprese, …) a pomoci „projít“ tímto obdobím ve větším klidu a bez nadměrných emocionálních zátěží, jejich užívání prospívá nejen budoucí matce, ale i miminku. Budeme si povídat také o využití Bachových květových esencí při porodu, v šestinedělí a po něm, prostor bude věnován i těm, které miminko teprve plánují.
Podrobně probereme krizové produkty (krizová esence, sprej, krém, gel a pastilky) a jejich využití v těhotenství a dalších uvedených obdobích.

Praktické informace, konkrétní indikace, příklady z vlastní praxe, odpovědi na dotazy, vzorky k vyzkoušení zdarma.

Přednáší Monika Nyklíčková

 

Monika Nyklíčková - pracuje s Bachovými květovými esencemi 7 let, těžištěm její praxe je jejich využití v těhotenství a porodnictví (individuální konzultace, kurzy, přednášky na Světovém týdnu respektu k porodu a v mateřských centrech). Absolvovala mezinárodní certifikované vzdělání (BIEP level 1-3) u Lenky Samkové a Tessy Jordan a je registrovaným praktikem Nadace Dr. Edwarda Bacha v Anglii (BFRP – Bach Foundation Registered Practitioner).Vystudovala 3-letou školu shiatsu masáží a v shiatsu, které tvoří základ její masérské práce, se i nadále zdokonaluje u dalších učitelů. Ve své praxi kombinuje práci s tělem (shiatsu, kraniosakrální techniky, zásadité masáže, aromamasáže, …) s dalšími metodami (Bachova květová terapie, fonoforéza, Aura-Soma,…) a nabízí klientům (i „netěhotným“) kompletní holistické poradenství. Organizuje a tlumočí semináře pro německy mluvící lektory.